« Takaisin

VA 570

VA 570 - integroidulla mittausyhteellä - CS Instruments GmbH

LATAA ESITE!

Virtausmittari VA 570 toimitetaan integroidun mittausosion kanssa. Mittausosio on saatavilla laipallisena version ja NPT kierteellisenä.

Laitteen erikoisuutena on irroitettava mittapää. Näin ollen mittausyksikkö voidaan helposti ja nopeasti irroittaa kalibrointia ja puhdistusta varten. Tämän ajaksi mittausosio voidaan sulkea sulkutulpalla.

Uusi virtausmittausanturi VA 550 / 570 toimii kalorimetrisellä periaatteella, joten erillistä lämpötila- ja painekompensointia ei tarvita!

Vankan muotoilunsa ja alumiinisen koteloinnin ansiosta, uusi VA 550/570 on sopiva vaativankin teollisuuden tarpeisiin. Mittapää on tehty SS 1,4571. ATEX versio on saatavilla räjähdysvaarallisiin asennuksiin.

VA 550/ 570 on intgroitu Modbs -liitäntä vakiona, josta saadaan parametrit kuten Nm³/h, Nm/s, Nl/min, Nm³, Nl/s, kg/min, kg/h, °C jne.  Kaikki parametrit voidaan asettaa suoraan mittalaitteelta kiinteän näytön avulla. MIttalaitteessa on myös 2 x 4..20 mA analogi ulostulo virtaukselle ja lämpötilalle ja galvaanisesti erotettu pulssiulostulo kokonaiskulutukselle.

Tuote: 0695 0570