OY ANATEC INSTRUMENTS AB

on vuonna 1996 perustettu yritys, jonka toiminta-alueena ovat prosessi- ja päästömittaukset sekä niihin liittyvien komponenttien maahantuonti ja huolto. Toimitamme valmiita analyysijärjestelmiä asiakkaittemme tarpeiden mukaan "avaimet käteen" -periaatteella.


Erikoisosaamisemme alalla on näytteenkäsittely. Alan johtavat valmistajat, kuten mm. M&C Techgroup, Bühler Technologies ja JCT Analysentechnik, jotka toimivat päämiehinämme tai toimittajina.

Lukuisten muiden toimittajiemme, esimerkiksi analysaattorivalmistajien mm. Eco Physics, JUM Engineering, Neo Monitors, Födisch Ag:n mittalaitteilla, päämiehemme tai KNF Neubergerin laajalla pumppuvalikoimalla, Hillesheim GmbH:n lämpösaattolinjoilla ja ApraNormin koteloilla rakennamme täydellisen analyysijärjestelmän lähes joka tarpeeseen.

Oy Anatec Instruments Ab toimii myös kansainvälisesti. Meillä on laaja pohjoismainen yhteistyöverkosto, mm. Ruotsissa Alfakomp, Acandia ja BISAB ovat läheisiä yhteistyökumppaneitamme, joiden tuotteita välitämme puolin ja toisin. Norjalaisen laseranalysaattorivalmistajan Neo monitorsin kanssa meillä on takana vuosien tiivis yhteistyö.

Pohjoismaiden lisäksi toimimme myös Baltiassa Virossa ja Liettuassa, joissa meillä on vuosien saatossa ollut merkittäviä toimituksia. Olemme myös toimittaneet järjestelmiä ja mittalaitteita mm. Venäjälle, Ranskaan, Belgiaan, Turkkiin, jne.

Toimitiloissamme Keravalla meillä on myös huolto ja varasto. Laitteet huolletaan ja korjataan ammattitaidolla. Keskeisimmät varaosat ja näytteenkäsittelykomponentit löytyvät suoraan varastostamme.

Panostamme erityisesti hyvään palveluun, nopeisiin toimituksiin ja asiantuntevaan huoltoon.


img_5500.jpeg

Dieselmoottorien päästömittausjärjestelmä, Turun AMK, toimitettu 12/2010